EXPOSITIES

2013

Solo Expositie van tien werken, oud en nieuw, in de prachtige Galerie Noodweer op de herensingel 7 te Leiden. Nieuwe werken in de serie 'Free Flow': "The Brown One" (hoewel deze kleur wordt betwist en ik een beetje kleurenblind ben) en "Oerknal".  

 

2012

Expositie van mijn supernieuwe 'free flow' werk via Galerie Noodweer in de nieuwe Vrijplaats Leiden tijdens de opening

 

2011

Groepsexpositie voor Galerie Noodweer in Leiden, samen met Mohamed Benhadj en Jeroen Lammers

 

2011

Expositie in koffiehuis Leidseplein (Leiden). Nieuw werk: abstracte landschappen

 

2009-2010

Expositie in koffiehuis Leidseplein (Leiden). Twee schilderwerken uit de kleurkrengenserie en een nieuw schilderij (De Vuurtoren)

 

2007

Expositie in koffiehuis Leidseplein (Leiden). Een vijftal foto's uit de serie ' bespiegelingen' 

 

2004

Deelname aan de groepsexpositie Young International Photographers (29 juli tot 22 augustus) in de ABC Treehouse Gallery (Amsterdam). Zie 'links' om het overzicht van de kunstenaars en hun werken te bezichtigen.

 

2004

Solo-expositie van vier maanden in cafe Meneer Jansen (Leiden).

 

2003, 2004

Tijdens twee solo-exposities in koffiehuis Leidseplein (Leiden) waren een aantal van mijn kleurenkrengen en bewerkte foto's te bewonderen.

 

2003

Deelname aan de groepsexpositie 'Young Talents' in de Expansionist Art Empire Gallery in Leiden (zie links). Mijn eerste expositie in een galerie. Een werk verkocht.

 

2001, 2003

Solo-exposities in cafe Van Ouds, Delft

 

2000

Expositie van 8 grote werken in de kantoren van het bedrijf ESP-Partnership te Zoetermeer.

 

2000

Mijn eerste serieuze solo-expositie vond plaats in cafe Van Ouds (Delft) en was een groot succes. Binnen een week waren mijn vijf schilderijen verkocht. Dit en de vele lovende reacties op mijn werk inspireerden mij om verder te gaan in de kunst.