Mijn motivatie om 'met kunst bezig te zijn’ komt voornamelijk voort uit fascinatie voor (het vastleggen van) de schoonheid van ons bestaan en de wens om zelf iets moois te creeeren.

 

In de eerste plaats word ik vaak getroffen door de 'schoonheid' van de wereld om me heen, die vaak verborgen is in ‘de kleine dingen’. Met name middels fotografie en film wil ik recht doen aan deze bijzondere aspecten van het 'normale' dagelijkse leven. Ik hoop daarmee ook andere mensen te inspireren. Op youtube.com/jeroenkeereweer zijn mijn films (met eigen muziek) te zien.

 

In de tweede plaats ben ik erg geboeid door de schoonheid die wij als mens zelf kunnen (proberen te) scheppen, op gebied van muziek, tekenen, schilderen, film, fotografie, schrijven, boetseren en toneel / cabaret. Ik heb ervoor gekozen om mij breed te ontwikkelen in plaats van te kiezen voor een van deze disciplines. Naast solowerk ben ik ook betrokken bij diverse gezamenlijke creatieve projecten waarbij de interactie met andere kunstenaars mij erg aanspreekt.

Voorbeelden van projecten waar ik samen met anderen mee bezig ben, zijn te vinden bij de pagina 'links'.

 

Bedank voor de interesse!